aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ισχυρά κίνητρα για το τρίποντο

ΑΕΛ: Ισχυρά κίνητρα για το τρίποντο

Το σημερινό 90λεπτο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, αποτελεί το πρώτο από μία σειρά τριών διαδοχικών παιχνιδιών, η έκβαση των οποίων θα κρίνει πολλά, πάρα πολλά όσον αφορά στην πορεία πλεύσης της ΑΕΛ. Μετά την κακή εμφάνιση και την (τιμητική) ισοπαλία με τη Δόξα, η ομάδα της Λεμεσού καλείται να αντιδράσει απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας ώστε να μην αρχίσει να βλέπει τη βαθμολογία από τους κάτω προς τους πάνω.

Ματς που διεξάγεται τρία μόλις 24ωρα πριν από τη μάχη των μαχών με τον Απόλλωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, η ΑΕΛ παίζει ρέστα για διάκριση στην τρέχουσα σεζόν, προσδοκώντας ότι θα υπερκεράσει το εμπόδιο των κυανόλευκων, συνεχίζοντας την πορεία στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση. Γιατί, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, το καλύτερο σενάριο διάκρισης για την ΑΕΛ είναι μέσω του κυπέλλου. Αμέσως μετά, περιμένει την ομάδα του Γιανέφσκι άλλο ένα απαιτητικό ματς αφού θα μετρήσει δυνάμεις με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για τη 19η αγωνιστική (16/1).

Ως εκ τούτου, λοιπόν, αν θέλει η ΑΕΛ να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, καλείται να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στα παιχνίδια πρωταθλήματος και μεσοβδόμαδα να αποκλείσει τον Απόλλωνα στο κύπελλο, αναπτερώνοντας αυτομάτως τις πιθανότητες για διάκριση.

Ο Σκοπιανός προπονητής, βλέπει τα ματς χρονικά και όχι ως πακέτο. Αντιλαμβάνεται πως το έργο της ομάδας του θα είναι δύσκολο στο σημερινό ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο πιστεύει στους παίκτες του, αισιοδοξώντας ότι θα φρενάρουν την ξέφρενη πορεία του αντιπάλου και θα τον υποχρεώσουν στην πρώτη ήττα μετά από τρεις μήνες. Έχει πολύ μεγάλη ανάγκη το σύνολο της Λεμεσού από μία αστραφτερή επιτυχία ώστε να αντλήσουν ψυχολογία και ώθηση οι ποδοσφαιριστές. Εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα ήταν οι Μιραλάς με κάρτες, που επιστρέφει, οι Τσέποβιτς, Κάσα με γρίπη και οι τραυματίες Φιλίποβιτς, Κασανίκλιτς, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου, Φραντζής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ