aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η βουτιά του Παντελίδη σε… απέραντο ωκεανό

ΑΕΛ: Η βουτιά του Παντελίδη σε… απέραντο ωκεανό

Στην ΑΕΛ παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να πατήσουν φρένο στον κατήφορο που τους έφερε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή, διαχέεται το μήνυμα ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών, φτάνοντας στο ζητούμενο.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που έχουν απογοητεύσει τον κόσμο τους, ελπίζουν πως μετά από μεγάλη περίοδο κακών αποτελεσμάτων, θα έρθει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών και γενικώς, το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι αλήθεια πως ο Σάββας Παντελίδης ήρθε και έπεσε με την πρώτη σε απέραντο ωκεανό.

Προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα της Λεμεσού με το «καλημέρα», χωρίς όμως να διαπιστωθούν εμφανή αποτελέσματα στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο.

Είναι επίσης γεγονός πως δεν είχε άπλετο χρόνο για να δουλέψει και να βάλει τη δίκη του φιλοσοφία στην ομάδα. Οπότε, ίσως αυτή την εβδομάδα να βγουν στοιχεία της φιλοσοφίας του, αφού είχε μεγαλύτερο χρόνο για να δουλέψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ