aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η βελόνα δεν κόλλησε στον Μιράλας

ΑΕΛ: Η βελόνα δεν κόλλησε στον Μιράλας

Μέχρι τη Δευτέρα, ενδεχομένως, να είναι σε θέση να αποφασίσει ο Κέβιν Μιραλάς για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Στην ΑΕΛ, λοιπόν, προσδοκούν ότι ο Βέλγος θα αποφασίσει Λεμεσό, συμφωνώντας στην οικονομική και όχι μονό πρόταση που του έχουν καταθέσει, αρχίζοντας αυτομάτως τη διαδικασία για να έρθει στη χώρα μας. Θα πρόκειται για σπουδαία προσθήκη εάν όλα κυλήσουν κατ΄ευχήν για τους γαλαζοκίτρινους. Bεβαίως, η… βελόνα δεν κόλλησε στον Μιραλάς και ο Χόρχε Σίλας δεν θα περιμένει για καιρό ακόμη τον Βέλγο. Ήδη αξιολογήθηκαν θετικά άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Κατσανίκλιτς και καταβάλλονται προσπάθειες απόκτησής τους.

Εν τω μεταξύ, άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας και στην ΑΕΛ, είδαν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Διατέθηκαν, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση πέραν των 1.300 διαρκείας μέσα σε λίγες ώρες. Θυμίζουμε πως δεν τέθηκε ως στόχος συγκεκριμένος αριθμός για τα διάρκειας, αλλά εκτιμάται πως θα ξεπεράσουν τις 3.000, σύμφωνα με τις ενδείξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ