aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η τελευταία ήταν στο Τσίρειο, σε ντέρμπι!

ΑΕΛ: Η τελευταία ήταν στο Τσίρειο, σε ντέρμπι!

Η ΑΕΛ στο ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα ψάξει γκολ μετά από έξι «στείρες» αγωνιστικές τα οποία θα την οδηγήσουν στην πρώτη νίκη της μετά τις 17 Οκτωβρίου.

Ναι, από τότε έχει να κερδίσει η ομάδα της Λεμεσού. Πέρασαν δύο μήνες χωρίς να πανηγυρίσει, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η τελευταία νίκη ήταν στο Τσίρειο, μάλιστα σε ντέρμπι. Επικράτησε της Ανόρθωσης με 2-1. Εκ τότε αγνοεί τη νίκη, έχοντας απολογισμό πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.

Ο Παντελίδης προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να αλλάξει πράγματα, να περάσει τη δική του φιλοσοφία και οι ποδοσφαιριστές του να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα δικά του «θέλω». Κατά πόσο το πέτυχε και σε πιο βαθμό, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου σταδίου.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν γκολ. Αν το πετύχουν, ίσως αλλάξει και η ψυχολογία τους, πάρουν τα πάνω τους και οδηγηθούν σε επιτυχία. Ο αντίπαλός τους καθόλου εύκολος δεν είναι, όμως δεν έχουν επιλογή πέρα από την κατάκτηση της νίκης.

Μόνο έτσι θα ελπίζουν σε παρουσία στην εξάδα, που θα δίνει τη δυνατότητα στη συνέχεια να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτός είναι απ’ εδώ και στο εξής ο στόχος της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ