aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η τακτική των επιστολών στην ΚΟΠ

ΑΕΛ: Η τακτική των επιστολών στην ΚΟΠ

Η τακτική της ΑΕΛ, που εφαρμόζεται στην τρέχουσα σεζόν, είναι να αποστέλλει επιστολές στην ΚΟΠ και να σημειώνει τη θέση της για θέματα που κρίνει ότι επηρεάζουν την ομαλή και δίκαιη εξέλιξη του πρωταθλήματος. Αυτό έγινε και μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όταν έγινε εισήγηση για κάθοδο ξένων διαιτητών για το VAR αλλά και τώρα, μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Στη νέα επιστολή του συλλόγου της Λεμεσού γίνονται επισημάνσεις για θέματα -προβλήματα που διαπιστώθηκαν μετά το πρόσφατο παιχνίδι, προσδοκώντας ότι η Ομοσπονδία θα προβεί σε ενέργειες με στόχο να αποφευχθούν στο μέλλον. Κύριο θέμα δεν θα μπορούσε να μην είναι η διαιτησία.

«Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στείλαμε επιστολή, αυτή θα είναι η τακτική μας και αυτή τη φορά. Αυτά που πιστεύουμε και που νιώθουμε πως είναι καλά να γίνουν έχουν ήδη πάει γραπτώς στην Ομοσπονδία. Υπήρχε αίτημα για να έχουμε ξένους διαιτητές στο VAR, οτιδήποτε πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει θα πηγαίνει γραπτώς στην Ομοσπονδία», σχολίασε ο Θεόδωρος Αντωνίου σε νέες του δηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ