aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η συνταγή της επιτυχίας με τον Απόλλωνα

ΑΕΛ: Η συνταγή της επιτυχίας με τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αγωνιστική πειθαρχία της ΑΕΛ και η συνοχή στην άμυνα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αυριανού ντέρμπι. Την περασμένη Δευτέρα, ένα λάθος του Γκαθτανιάγα (που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας) έφερε και το γκολ για την αντίπαλο. Αυτά τα λάθη θα πρέπει να αποφύγει η ΑΕΛ, αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της νίκης. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, δηλαδή τους Ζντρασκόφσκι, Μεντόγιεβιτς.

Ο πρώτος, έκοβε με επιτυχία τις επιθέσεις της ΑΕΚ και κουβαλούσε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Ο δεύτερος, ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και οι δυνατότητες του φαίνονται με τη συνολική του δραστηριότητα.  Εκεί που υπάρχουν ερωτηματικά, είναι στο ποιος θα είναι ο τρίτος μέσος. Θα ξεκινήσει ο Γερολέμου, ή θα προτιμηθεί ο Γκαζαριάν. Έπειτα είναι και το θέμα στην επίθεση. Κάρλος, Μαέ και Χουράδο έχουν τις ίδιες πιθανότητες, ενώ δεν αποκλείεται, ανάλογα και με το σχήμα που θα παρατάξει ο Κέρκεζ να δούμε από την αρχή τον Τόρες.

Μεγαλύτερη προσέλευση 

Στο μεταξύ, την περασμένη Δευτέρα περίπου 1.000 ήταν οι φίλοι της ΑΕΛ στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν ήταν ο αριθμός που αρμόζει στο εκτόπισμα του συλλόγου, όμως ήταν αρκετά εκδηλωτικοί. Με αντίπαλο τον Απόλλωνα, οι πιθανότητες να δούμε πολύ μεγαλύτερη προσέλευση είναι αυξημένες. Μπορεί να μην είναι η παλιά ανατολική με το πάθος και των ατμόσφαιρα των οργανωμένων, όμως οι καρδιές εκατοντάδων φίλων της ΑΕΛ εξακολουθούν να χτυπούν έντονα και να μην αφήνουν μόνη της ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ