aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Η προοπτική της φετινής ομάδας και το σημερινό φιλικό

ΑΕΛ: Η προοπτική της φετινής ομάδας και το σημερινό φιλικό

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Την προσθήκη στο ρόστερ του Κροάτη επιθετικού, Μάτκο Μπάμπιτς, για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε χθες η ΑΕΛ. Ο 22χρονος, που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο, συνοδεύεται από καλές συστάσεις και στην ομάδα της Λεμεσού εκτιμούν ότι θα δώσει αρκετές λύσεις στην επιθετική γραμμή. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του, φτάνοντας μέχρι την Κ-21, γεγονός που δεικνύει πολλά για την προοπτική του. Ο Μπάμπιτς έχει παίξει στις Λοκομοτίβα, Ριέκα και Ρούντες (Κροατία) όπως επίσης και στη σλοβάκικη Κάρβινα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει σχεδόν συμπληρώσει το ρόστερ και αυτό που θέλει είναι μία ή δύο προσθήκες ώστε να έχει απόλυτα έτοιμη την ΑΕΛ για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Βόσνιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία του προγραμματίσου, αφού σχεδόν όποιον παίκτη ήθελε, κατάφερε να τον αποκτήσει. Παράλληλα, έχει διαμορφώσει ένα σύνολο που είναι στα «θέλω» του.

Σε όλα τα φιλικά ματς, ο Κέρκεζ δοκιμάζει σχήματα για να δει ποιο ταιριάζει περισσότερο στο σύνολο, αλλά και ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές του. Αυτοί που έχουν περισσότερο τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους είναι τα νέα αποκτήματα. Οι Παπαφώτης, Ντανίλο, Έουλερ και οι υπόλοιποι, είναι παίκτες που και έχουν αρέσει στην προπονητική ομάδα και στους φίλους της ΑΕΛ. Αν σε όλα αυτά προστεθούν και οι νεοαποκτηθέντες που ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί (Ριέρα, Μπουνόζα) τότε εύκολα κανείς μπορεί να αντιληφθεί πως η ΑΕΛ έχει πολύ μεγάλη δυναμική.

Σήμερα η ΑΕΛ έχει φιλικό παιχνίδι με τον Κούρρη Ερήμης, ενώ το επόμενο φιλικό με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο είναι σαφώς πιο δυνατό από το σημερινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ