aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΛ: Η πληγή θα μείνει ανοικτή…

Αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από το καλαθοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ ή από την ΚΟΚ, όλα δείχνουν πως η «βασίλισσα» της κυπριακής καλαθόσφαιρας, δεν θα δώσει το παρών στο μπασκετικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στη νέα σεζόν. Εκεί δηλαδή που αρμόζει στην ΑΕΛ να βρίσκεται. Της ομάδας με το μεγαλύτερο ρουν στην ιστορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας και με τις αμέτρητες διακρίσεις που είχαν ξεπεράσει και τα στενά όρια του νησιού μας…

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, όπως φαίνεται αυτό θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή επτά ομάδων και σύντομα στην ΚΟΚ αναμένεται να συζητηθούν οι τρόποι διεξαγωγής του. Όσον αφορά όμως την απουσία της ΑΕΛ, αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα κρατήσει την πληγή ανοικτή. Πληγή όχι μόνο για το σωματείο της Λεμεσού το να αδυνατεί να αγωνισθεί στην Α’ κατηγορία, αλλά και για την την κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Είναι πληγή ακόμη και για τους πιο άσπονδους εχθρούς της ΑΕΛ, αυτό το γεγονός… Διότι και οι ίδιοι ξέρουν ότι χωρίς ένα τέτοιο όνομα στην προσπάθεια του ανταγωνισμού, δεν μπορούν να «μεγαλώσουν»… Από τη Λεμεσό μάθαμε ότι θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια, ούτως ώστε η ΑΕΛ να μπορέσει κατά τη νέα χρονιά να δηλώσει παρών.

Φυσικά, κανείς δεν είναι σε θέση από τώρα να είναι σίγουρος ούτε για το πώς, ούτε και για το αν θα γίνει τελικά κάτι τέτοιο. Η ουσία, δεν παύει να είναι μια. Η πληγή θα παραμείνει ανοικτή και δεν είναι… χθες που έχει ανοίξει! Έχει χρόνια, αλλά δεν είναι της ώρας να ψάχνουμε για τους ενόχους. Αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να χωνέψει κανείς αυτό που συμβαίνει με τη «βασίλισσα».

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ