Μια άλλη ΑΕΛ βλέπουν οι οπαδοί της στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Πραγματοποιώντας ίσως την πιο μεστή εμφάνισή της στη σεζόν, η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 2-0 του Παραλιμνίου και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για να μείνει εκτός περιπετειών στη συνέχεια. Είναι στο +8 από τη ζώνη υποβιβασμού, μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί σε ευκαιρίες και παρόλο που ο Τρισκόφσκι δεν ευστόχησε σε πέναλτι, είχαν την ηρεμία στο παιχνίδι τους να πετύχουν τον στόχο τους.
Όταν προηγήθηκαν με τον Τρισκόφσκι (55’) δεν εφησύχασαν, αλλά έψαξαν κι άλλο γκολ και το πέτυχε με το αυτογκόλ του Αντεμπάγιο (63’). Ακολούθησαν έδειξαν υπομονή, θέλησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και στα θετικά συγκαταλέγεται το μηδέν παθητικό για δεύτερο σερί παιχνίδι.
«Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και θέληση. Οι παίκτες το ήθελαν πάρα πολύ και φάνηκε από το πρώτο λεπτό», σχολίασε ο Μάριος Νικολάου. Η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η ΑΕΛ στα πλέι άουτ, της επιτρέπει να αρχίσει δειλά – δειλά να σκέφτεται και την επόμενη σεζόν. Ο Ρούι Τζούνιορ, που ήταν στο «Αλφαμέγα» το βράδυ του Σαββάτου, θα κληθεί σύντομα να χτίσει την ΑΕΛ της νέας περιόδου, αρχίζοντας με την επιλογή προπονητή.














