Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η μεσαία γραμμή θέλει προσωπικότητα

ΑΕΛ: Η μεσαία γραμμή θέλει προσωπικότητα

Η ΑΕΛ δεν ψάχνει στο κέντρο για παίκτη (ή παίκτες) ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Η κατεύθυνση είναι απαιτητική: επιλογή με προσωπικότητα, εμπειρία και χαρακτηριστικά που θα ανεβάσουν τη δημιουργία, σε γραμμή όπου η ομάδα θέλει να προσθέσει ποιότητα και όχι να αντιγράψει όσα ήδη διαθέτει.

Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα. Άλλα προτάθηκαν, άλλα αξιολογήθηκαν από τους υπεύθυνους προγραμματισμού και παραμένουν υπόψη, όμως η ΑΕΛ κοιτάζει κυρίως ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στις θέσεις «8» και «10», με μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι. Το ζητούμενο δεν είναι ένας παίκτης ίδιου τύπου με τους Ζόκε και Νταβόρ, αλλά κάποιος που θα δώσει άλλη διάσταση στον άξονα: καλύτερη σύνδεση με την επίθεση, περισσότερη φαντασία, μεγαλύτερη συμμετοχή στη δημιουργία φάσεων.

Ο Ζοάο Ταβάρες του Ολυμπιακού, είχε επαφή με ανθρώπους της ΑΕΛ, χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία. Η περίπτωσή του καταγράφεται, αλλά η προτεραιότητα δείχνει να βρίσκεται σε πιο έμπειρες επιλογές.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ