aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η καταγγελία και οι απαιτήσεις του Σοφοκλέους

ΑΕΛ: Η καταγγελία και οι απαιτήσεις του Σοφοκλέους

Ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ ακόμα έχει απόηχο στην ΑΕΛ, αφού έγινε γνωστό χθες ότι η λεμεσιανή ομάδα έστειλε επιστολή στον γενικό διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά με την οποία καταγγέλλει τη συμπεριφορά του Λούκας Σόουζα.

Ζητά να παραπεμφθεί στον πειθαρχικό εισαγγελέα και να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ όπως έγινε στο παρελθόν στις περιπτώσεις του Ορλάντο Σα και του Μπενίτεθ. Παράλληλα επισημοποιήθηκε η καταγγελία του Βασίλη Δημητρίου για την αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας όπως και όλων των υπολοίπων που αποτελούσαν τη διαιτητική ομάδα στο ΓΣΠ.

Πέραν της καταγγελίας, με την επιστολή που στάλθηκε στην ΚΟΠ, ο Ανδρέας Σοφοκλέους ζήτησε να ακούσει τους διαλόγους ανάμεσα στον διαιτητή και τον χειριστή του VAR στη φάση του πέναλτι που πήρε ο ΑΠΟΕΛ, κάτι που πλέον επιτρέπεται. Επίσης ζήτησε κατεπείγουσα συνάντηση με τον κ. Μάζιτς για να συζητηθούν τα παράπονα της ΑΕΛ που αφορούν το κεφάλαιο διαιτησίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ