aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η εξάδα απαιτεί μεγάλη υπέρβαση

ΑΕΛ: Η εξάδα απαιτεί μεγάλη υπέρβαση

Η διαφορά που χωρίζει την ΑΕΛ από την έκτη θέση δεν είναι τόσο μεγάλη, έχει 31 βαθμούς έναντι 35 της Ομόνοιας, όμως για να πετύχει τον στόχο της εξάδας θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση. Γιατί, ακολουθεί ένα πρόγραμμα βουνό για τους γαλαζοκίτρινους, που θα κληθούν να δώσουν μόνο ντέρμπι μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Πάφος FC (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ανόρθωση (εκτός), Απόλλων (ως τυπικά γηπεδούχος). Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι, δεν είναι και το πιο εύκολο εγχείρημα για την ομάδα του Γιανέφσκι, όμως από τη στιγμή που διατηρεί τις πιθανότητές της θα τις κυνηγήσει μέχρι τέλους. «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» λένε στην ΑΕΛ.

Παράλληλα με τη «μάχη» για την εξάδα, θα κληθεί το προσεχές διάστημα να δώσει και δύο καθοριστικά παιχνίδια για το κύπελλο με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Στις 14 Φεβρουαρίου στο «Αλφαμέγα» και στις 2 Μαρτίου στο «Αμμόχωστος», τα οποία θα κρίνουν το μέλλον της στο θεσμό, που έχει ως στόχο να φθάσει μέχρι τέλους, στην κατάκτηση του τροπαίου που θα της εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για την ώρα η προσοχή είναι στο ματς της Τετάρτης με την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ