aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η ερχόμενη βδομάδα θα φέρει σειρά εξελίξεων - Απασχολεί ο Κλέιλντον

ΑΕΛ: Η ερχόμενη βδομάδα θα φέρει σειρά εξελίξεων – Απασχολεί ο Κλέιλντον

Μία γεμάτη από κάθε άποψη εβδομάδα θα είναι η επόμενη στην ΑΕΛ. Στον σύλλογο της Λεμεσού δρομολογήθηκαν αρκετά ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό και θα αρχίσουν να επισημοποιούνται μέσω ανακοινώσεων. Οι εξελίξεις θα είναι συνεχείς και ο κόσμος της ομάδας θα αρχίσει να πληροφορείται για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και όχι μόνο. Άλλωστε όσο πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας όλα τα θέματα θα μπουν σε μία σειρά και το ρόστερ θα αρχίσει να παίρνει μορφή.

Στο κεφάλαιο προσθήκες, πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν την ΑΕΛ είναι και ο Χοσέ Κλέιλντον ντε Μοράις. Πρόκειται για 29χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό ύψους 1.93μ., που αγωνιζόταν στην Πόντε Πρέτα της πατρίδας του, ενώ πέρασε και από την πορτογαλική Μπελενένσες, τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή του ο Σίλας. Στον κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο με την ΑΕΛ και δεν υπολογίζονται από τον Σίλας προστέθηκε και ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου. Έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι εκπρόσωποί τους, που τέθηκαν εκτός πλάνου του προπονητή.

Ο Σίλας, που είναι σε καθημερινή επαφή με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ και τον Ανδρέα Σοφοκλέους και χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού, αναμένεται στην Κύπρο περί τις 10 Ιουλίου. Στις 11 του επόμενου μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, με εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στις 18 Ιουλίου ενδέχεται η προπόνηση να είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι θα αρχίσουν τις προπονήσεις από το προπονητικό τους κέντρο στο Τσίρειο, ακολούθως θα μεταβούν στο Πελένδρι και στη συνέχεια στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ