aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η επιλογή Σίλας απαιτεί υπέρβαση - Οι οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου

ΑΕΛ: Η επιλογή Σίλας απαιτεί υπέρβαση – Οι οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου

Στην ΑΕΛ όλα κινούνται γύρω από τις επαφές που έχει ο Λουτσιάνο Μπεμπέ με τον Χόρχε Σίλας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της λεμεσιανής ομάδας. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ και νυν κόουτς είναι ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή, οι δυο πλευρές διατηρούν ανοιχτή επικοινωνία και όλα όσα συζητούν έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό σκέλος.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Σίλας φτάνουν στις 400.000 ευρώ και αφορούν ολόκληρο το προπονητικό τιμ. Η προπονητική του ομάδα, μαζί με τον ίδιο είναι πέντε άτομα και ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα πρέπει να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να προσλάβει τον Πορτογάλο. Αυτή την ώρα ο Ανδρέας Σοφοκλέους βρίσκεται στο εξωτερικό και είναι δεδομένο πως με την επιστροφή του στην Κύπρο θα συζητήσει με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ που έχει κάνει όλες τις επαφές με τον πρώην συμπαίκτη του τη σεζόν που η λεμεσιανη ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, θα αποφασίσει δηλαδή κατά πόσον θα κάνει την υπέρβαση, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον υποψήφιο τεχνικό για τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. Να σημειώσουμε πως ο Λουτσιάνο Μπεμπέ έχει εκφράσει και στον Ανδρέα Σοφοκλέους την προτίμησή του για τον Σίλας.

Είναι δεδομένο πως σε περίπτωση που ο Σίλας επιστρέψει στην ΑΕΛ, θα πρόκειται για κίνηση από τον Ανδρέα Σοφοκλέους που θα αρέσει στον κόσμο της ομάδας αφού έχουν καταλάβει πως πρόκειται για επιλογή από το πάνω ράφι. Επίσης, ξέρει σε ποιο πρωτάθλημα θα έλθει και το ποδοσφαιρικό περιβάλλον, γνωρίζοντας την ομάδα και τις απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ