aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η εκτίμηση στο πρόσωπο του Κέρκεζ

ΑΕΛ: Η εκτίμηση στο πρόσωπο του Κέρκεζ

Από το φιλικό της ΑΕΛ με τον Οθέλλο (2-1), αυτό που μπορεί να ξεχωρίσει κανείς είναι αυτό που ακολούθησε του αγώνα. Οι οπαδοί της ΑΕΛ, κυρίως οι οργανωμένοι, αποθέωσαν προπονητή και ποδοσφαιριστές, με τους τελευταίους να βγάζουν τις φανέλες τους και να της πετάνε προς τον κόσμο.

Ιδιαίτερα αποθεώθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ, που άκουσε ρυθμικά και έντονα το όνομά του. Δείγμα της εκτίμησης του κόσμου της ΑΕΛ προς το πρόσωπο του Βόσνιου προπονητή. Εκτιμάται η δουλειά που επιτελεί στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο ο οποίος αναμένει την ΑΕΛ πρωταγωνίστρια και τη νέα σεζόν.

Ο Κέρκεζ κατάφερε να δημιουργήσει ένα συμπαγές και ποιοτικό σύνολο, που χαρακτηρίζεται από το ομαδικό πνεύμα. Η ομάδα φέρει την ταυτότητα του προπονητή της και χρόνο με το χρόνο παρουσιάζει σημάδια αγωνιστικής ανόδου. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους «έχτισαν» έναν βασικό κορμό, ο οποίος εμπλουτίζεται με λίγες και ποιοτικές μετεγγραφές.

Παρόλο που η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα στην Ευρώπη, αφού αποκλείστηκε από την Καραμπάχ στις λεπτομέρειες στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, το μικρό δείγμα είναι ενθαρρυντικό. Έδειξε πως θα είναι πιο ποιοτική, γεγονός που θα της επιτρέψει να είναι ανταγωνιστική και απαιτητική στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ