aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η δυναμική της έδρας

ΑΕΛ: Η δυναμική της έδρας

Δύο ματς στην έδρα της έδωσε έως τώρα η ΑΕΛ, έχοντας απολογισμό μια νίκη (Πάφος FC 4-0) και μια ήττα (Απόλλων 0-1). Για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα υπάρχει η δικαιολογία ότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου 50 λεπτά. Ακόμη κι έτσι, στάθηκε πολύ καλά, είχε δοκάρια και σημαντικές ευκαιρίες. Στο πρώτο ήταν επιβλητική και κυρίως ουσιαστική, φθάνοντας στο ευρύ σκορ.

Στην ομάδα της Λεμεσού δεν θέλουν να γκρεμίσουν ό,τι καλό έχτισαν στην περσινή περίοδο στα εντός έδρας παιχνίδια τους, γι’ αυτό και την Κυριακή απέναντι στην Ανόρθωση θα επιδιώξουν να επανέλθουν στις επιτυχίες στο Τσίρειο.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως οι γαλαζοκίτρινοι στην έδρα τους θέλουν να είναι το απόλυτο αφεντικό και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Θέλουν και θα επιδιώξουν να καταστήσουν το Τσίρειο ως το απόλυτο φρούριο, που θα έχει συμβολή στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου τους.

Στην περσινή σεζόν η ΑΕΛ σε 18 εντός έδρας αγώνες είχε απολογισμό 14 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Μακράν ο καλύτερος από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. Συγκέντρωσε 43 από τους 68 συνολικά βαθμούς της. Στην προσπάθεια για τον τίτλο πλήρωσε τον κακό απολογισμό στα εκτός έδρας ματς (7-4-7). Έχοντας ως «φάρο» την περσινή εντός έδρας παρουσία, η ΑΕΛ θα θελήσει και φέτος να μη δώσει δικαιώματα στους αντιπάλους όταν επισκέπτονται το Τσίρειο.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής βρίσκεται στα φόρτε της. Ο Κέρκεζ δουλεύει στο πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσει η ΑΕΛ.

Εξάλλου, η διοίκηση της ΑΕΛ θα παραθέσει σήμερα συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Four Seasons» (10:30), στην οποία θα παρουσιάσει τον κύριο χορηγό της, την εταιρεία Parimatch. Στο περιθώριο της παρουσίασης, θα ανακοινωθεί και μια νέα καινοτόμος κίνηση εμπορικής φύσεως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ