ΑΕΛ: Η διοικητική αβεβαιότητα, το οικογενειακό κλίμα και ο Άρης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και αυτό ισχύει και για την ΑΕΛ, η οποία έχει μόλις μία εβδομάδα μπροστά της για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Μετά και την φιλική νίκη με 2-0 επί της Ολεξάνδρια, αυτό που φάνηκε είναι πως έχει καλή αμυντική λειτουργία, καθώς και στα τρία ματς που έδωσε στη Βουλγαρία δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ δύσκολα φτιάχνουν ευκαιρίες οι αντίπαλοί της. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να έχει την ίδια αμυντική προσήλωση, που είχε στα πλείστα περσινά παιχνίδια της. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα δεχθεί πίεση και θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα πειθαρχημένοι.

Το τελευταίο τεστ θα δοθεί το Σάββατο κόντρα στην ισραηλινή Σέκτσια, σ’ ένα παιχνίδι που πιθανό ο Κέρκεζ θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. O Βόσνιος τεχνικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας και προχωρούν όλα όπως τα είχαν προγραμματίσει.

«Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας και μπορώ να πως ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν ήταν στο πλάνο μας να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με τον Άρη. Θα είμαστε κοντά στο 70% μέχρι το πρώτο ματς. Θα είναι πολύ δυνατά και σκληρά και τα δύο παιχνίδια. Ο Άρης σε 26 παιχνίδια στο γήπεδο του είχε 13 νίκες και 13 ισοπαλίες», ανέφερε αρχικά.

Ακόμη, υπογράμμισε πως δεν ήταν στο πλάνο του οι πολλές μετεγγραφές αλλά θα μπορούσαν να γίνουν τέσσερις με πέντε. Η διοικητική αβεβαιότητα και η οικονομική στενότητα δεν το επέτρεψε, όμως με αυτούς που ήλθαν είναι ευχαριστημένος. Στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα, σημειώνοντας πως αυτό εξαρτάται και από τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών. «Είμαστε οικογένεια και δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι», σημείωσε. Και κατέληξε πως η φιλοσοφία του είναι η ομάδα του να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, «όμως αυτό εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές μας και τον αντίπαλο».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ