aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η διοίκηση τη δουλειά της, ο Γιανέφσκι τη δική του

ΑΕΛ: Η διοίκηση τη δουλειά της, ο Γιανέφσκι τη δική του

Στην ΑΕΛ έδωσαν συνέχεια χθες με δηλώσεις του Πλουτή Αβραάμ, για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Επέρριψε ξανά ευθύνες στην Αστυνομία, τόσο για τον έλεγχο που δεν έγινε όσο και για τα μέτρα που δεν έλαβε.

«Σύμφωνα με δημόσιες παραδοχές η διοίκηση του ΓΣΟ ενημέρωσε γραπτώς με επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας, ότι υπήρχαν σοβαρές πληροφορίες ότι θα συμβούν σοβαρά επεισόδια στον αγώνα. Η Αστυνομία παραδέχθηκε δημόσια με δηλώσεις εκπροσώπων της ότι γνώριζε για τις πληροφορίες περί επεισοδίων», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Αφού καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο τα όσα έγιναν και ως ΑΕΛ ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, συνέχισε: «Δεν θα τιμωρηθούμε εμείς, επειδή ο καθένας που έχει το δικαίωμα να πληρώνει ένα εισιτήριο και να πηγαίνει στο γήπεδο, αποφασίζει να τα σπάζει όλα και να δημιουργεί προβλήματα χωρίς να τιμωρείται. Δεν θα την πληρώσει πάλι η ΑΕΛ. Αρκετά πλήρωσε, που έπαιζε για 3-4 χρόνια χωρίς τον κόσμο της, για να χαίρονται και να πανηγυρίζουν κάποιοι και να φωτογραφίζονται ότι έλυσαν το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα».

Ακόμη, ο Πλουτής Αβραάμ έκανε αναφορά στο ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: «Σε πρόσφατο παιχνίδι, στο ίδιο γήπεδο, με την ίδια Αστυνομική Διεύθυνση, παραλίγο να έχουμε νεκρό μέσα στο γήπεδο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και μάλιστα χωρίς αυστηρή τιμωρία των ομάδων». Ακόμη, τόνισε: «Θα κρίνουμε έναν αγώνα επειδή από τη μια κερκίδα έπεσαν περισσότερες πέτρες και από την άλλη κερκίδα έπεσαν λιγότερες κροτίδες; Αυτό είναι το μέτρο για να κερδίζονται οι βαθμοί στους αγώνες; Εμείς θέλουμε τα παιχνίδια να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Την ίδια ώρα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ συνεχίζεται η προετοιμασία για το νέο ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον Άρη στο Τσίρειο. Ο Γιανέφσκι κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους και το θέμα της μη διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Απόλλωνα αφορά αποκλειστικά τη διοίκηση. Ο Σκοπιανός τεχνικός προσδοκεί να έχει μέχρι την Κυριακή διαθέσιμους και τους Κατσανίκλιτς και Πάβλοβιτς.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ