aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η διαιτησία είναι το ένα, η εικόνα το άλλο

ΑΕΛ: Η διαιτησία είναι το ένα, η εικόνα το άλλο

Η ΑΕΛ έφυγε από το ΓΣΠ με σκυμμένο το κεφάλι για άλλο ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Το γεγονός ότι, δεν μπορεί να φύγει νικήτρια την τελευταία δεκαετία απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει.

Γιατί, η διαιτησία είναι το ένα και απασχολεί από το βράδυ του Σαββάτου τη διοίκηση, εικόνα της ομάδας είναι το άλλο και αφορά κυρίως την τεχνική ηγεσία.
Η ΑΕΛ δέχθηκε δεύτερη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει και έφθασε τα τρία ματς χωρίς νίκη. Έμεινε στους 11 βαθμούς σε 8 αγώνες και έκανε νέα οπισθοχώρηση, βρίσκεται πλέον στην 6η θέση και στο -10 από την κορυφή.

Αυτό που προκαλεί απορία στον κόσμο της ομάδας είναι, γιατί η ΑΕΛ όταν πάει στη Λευκωσία να αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι της. Παρουσιάζεται ως ένα βαθμό φοβισμένη και αδυνατεί να κάνει το παιχνίδι κατοχής που την διακρίνει, να παίξει με ταχύτητα και να επιβάλει τον ρυθμό της.

Η διακοπή κρίνεται ως γάντι για την ΑΕΛ, ώστε να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να δουλέψει σε αδυναμίες και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο απαιτητική.

Γιατί, εάν δεν το κάνει άμεσα, θα μείνει ακόμη πιο μακριά από την κορυφή και δύσκολα θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τον στόχο της. Ο Κέρκεζ, για άλλη μια φορά, εξέφρασε μετά το ντέρμπι στο ΓΣΠ τη βεβαιότητα ότι οι δυνατότητες της ΑΕΛ είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασε έως τώρα. Έκανε αναφορά σε μια άσχημη περίοδο και ότι έχει την ποιότητα να ανακάμψει. Καθρέφτης είναι το γήπεδο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ