aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η μπάλα στον Σοφοκλέους για Κέρκεζ, ακούει και αποφασίζει

ΑΕΛ: Η μπάλα στον Σοφοκλέους για Κέρκεζ, ακούει και αποφασίζει

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για το μέλλον του Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο της ΑΕΛ. Ο Βόσνιος τεχνικός με τον πιο επίσημο τρόπο, μιλώντας δημόσια στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ ανέλαβε την ευθύνη για την πορεία των γαλαζοκιτρίνων και έριξε το μπαλάκι στον πρόεδρο της ΑΕΛ.

Η κατάσταση που είμαστε δεν είναι καλή, η ευθύνη είναι πάνω μου. Σαν προπονητής έχω παραπάνω ευθύνη από όλους. Αύριο θα ζητήσω να μιλήσω με τον πρόεδρο ανοιχτά όπως πάντα, σαν άντρες. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει, γιατί όχι. Κάποια πράγματα δεν πάνε καλά, αυτή είναι η ζωή», σημείωσε μεταξύ άλλων ο μακροβιότερος τεχνικός αυτή τη στιγμή στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Από τα λεγόμενα του Ντούσαν Κέρκεζ αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά στην ΑΕΛ. Λεπτομέρειες γνωρίζουν προφανώς τόσο ο προπονητής όσο και ο Ανδρέας Σοφοκλέους, στον οποίο βρίσκεται και το μαχαίρι και το καρπούζι.

Ο Κέρκεζ έδωσε ρεπό σήμερα στους ποδοσφαιριστές του και η προσοχή όλων είναι στη συνάντηση με τον Ανδρέα Σοφοκλέους με τα ενδεχόμενα να είναι δύο. Ή ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ θα αποφασίσει μετά τη συζήτηση με τον Κέρκεζ ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να χωρίσουν οι δρόμοι τους είτε θα τον στηρίξει με εμφαντικό τρόπο ώστε να σβήσει κάθε φωνή αμφισβήτησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ