aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η «μπάλα» στον Κέρκεζ

ΑΕΛ: Η «μπάλα» στον Κέρκεζ

Στην ΑΕΛ, δεν ασχολούνται μόνο με τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου. Ψάχνουν να βρουν το τι πάει στραβά στο αγωνιστικό σκέλος. Τρία παιχνίδια με κέρδος μόλις ένα βαθμό είναι απαγορευτικό για μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Το ότι σε κάποια παιχνίδια κόστισαν τα αμυντικά λάθη και σε άλλα τα διαιτητικά λάθη, αυτό μπορεί να το πει με σχετική ευκολία οποιοσδήποτε. Το θέμα είναι πως η ΑΕΛ αντιμετωπίζει κι αλλά προβλήματα. Αυτά έχουν να κάνουν με την επιλογή των παικτών σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα άλλων από τον περσινό κορμό που είχαν ηγετικό ρόλο.

Από την αναμέτρηση με τον Εθνικό, ξεκίνησαν να ακούγονται σαφώς πιο έντονα μουρμουρητά για τον Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά και για τους παίκτες. Είναι γεγονός πως η ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν και με βάση το τι έδειξαν οι υπόλοιπες ομάδες, θα μπορούσε να ήταν σαφώς πιο κοντά στην κορυφή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο Βόσνιος δεν βρήκε την ιδανική φόρμουλα προκειμένου το σύνολο να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να αντλήσει περισσότερους βαθμούς.

Κατά την περσινή σεζόν, η ΑΕΛ στηρίχτηκε αφενός στα καλά αποτελέσματα που είχε στο Τσίρειο και αφετέρου στην καλή παρουσία των Τόρες, Ριέρα. Φέτος οι ίδιοι παίκτες κινούνται σε… ρηχά νερά. Το πιο ανησυχητικό είναι πως οι πλείστοι παίκτες που ήρθαν στην καλοκαιρινή περίοδο των μετεγγραφών δεν έχουν βοηθήσει. Οι Τσέποβιτς, Μάζουρεκ δεν έχουν διάρκεια, οι Πελέ, Μαζάν αναζητούν τον ρόλο τους, την ίδια ώρα που ο Ριστέφσκι προσπαθεί με τη σειρά του να βρει τον καλό του εαυτό.

Στο παρελθόν πολλά έχουν λεχθεί για τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο πρόεδρος της ΑΕΛ είναι ο μοναδικός που δεν έχει ευθύνη. Ό,τι ζήτησε ο Κέρκεζ το είχε και μάλιστα με οικονομικές υπερβάσεις της διοίκησης. Η μπάλα είναι αποκλειστικά στο γήπεδο του Κέρκεζ, ώστε να βρει τις λύσεις και να οδηγήσει την ομάδα εκ νέου σε πορεία πρωταθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ