aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η ατυχία με Κεραυνό και ο τραυματισμός του Τσάβες

ΑΕΛ: Η ατυχία με Κεραυνό και ο τραυματισμός του Τσάβες

Εξαιτίας τραυματισμών απέδωσε την απουσία των Ανδρέα Κεραυνού και Τσάβες από την αποστολή της ΑΕΛ στο Δασάκι για το παιχνίδι με τον Εθνικό ο Θεόδωρος Αντωνίου. Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου των γαλαζοκιτρίνων μιλώντας στη Cytavision πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανέφερε πως ο Κύπριος τερματοφύλακας χτύπησε στο πρόσωπο σε μια άσκηση στην προπόνηση, ενώ ο Τσάβες ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση αφού επιβάρυνε πρόβλημα που είχε από την προηγούμενη βδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν άτυχος ο Κεραυνός στην προπόνηση σε μια άσκηση χτύπησε στο πρόσωπο. Δεν μπορούσε να είναι στην αποστολή. Ο Τσάβες πριν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση είχε ένα δεχτεί ένα κτύπημα στην προπόνηση, ήθελε να παίξει με την Ανόρθωση κρίνοντας πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Δυστυχώς είχε περισσότερους πόνους στο τέλος του αγώνα και έχασε προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η απόφαση ήταν να μείνει εκτός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ