aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η «απομόνωση» δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα

ΑΕΛ: Η «απομόνωση» δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα

Μετά το 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ, η διοίκηση της ΑΕΛ και ο προπονητής της, Ντούσαν Κέρκεζ, πήραν την απόφαση για τριήμερη διαμονή στον Αγρό και προπονήσεις-φιλικό στο Πελένδρι. Όπως είχε ειπωθεί, ο λόγος ήταν ότι η ομάδα είχε ανάγκη να ηρεμίσει και να βοηθηθεί ψυχολογικά, για να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ωστόσο, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού μεσολάβησε διακοπή λόγω προκριματικών μουντιάλ μετά το ματς στο ΓΣΠ, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν παρουσιάστηκαν ανεβασμένοι κόντρα στη Δόξα, απεναντίας μπορούσαν να ηττηθούν καθώς η αντίπαλός τους ήταν καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Προφανώς, η «απομόνωση» δεν βοήθησε.

Μετά το παιχνίδι, ο Βόσνιος προπονητής παραδέχτηκε πως υπάρχει θέμα ψυχολογίας στην ΑΕΛ και ότι ένα γκολ ή μια νίκη, μπορεί να αλλάξει πολλά. Αρκεί αυτό, όμως, για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα για ομάδα που είχε δίχως νίκη για τέσσερα και χωρίς γκολ για τρία, ενώ παρουσιάζει μέτριες έως κακές εμφανίσεις; Θα δείξει ο καιρός εάν θα δικαιωθεί ο Κέρκεζ.

Το δεδομένο είναι ότι η ομάδα ουδεμία σχέση με εκείνη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, που έτρεχε ασταμάτητα στο γήπεδο, ήλεγχε τα πλείστα ματς και δημιουργούσε αρκετές φάσεις για γκολ. Αυτήν που τόσο έλειψε στους οπαδούς τους κατά την τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ