aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η απόλυτη ισορροπία και η ανάγκη για συνέχεια

ΑΕΛ: Η απόλυτη ισορροπία και η ανάγκη για συνέχεια

Στην ΑΕΛ υπάρχει η απόλυτη ισορροπία όσον αφορά την επιθετική γραμμή αφού τα οκτώ τέρματα που έχει σκοράρει η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, αφού τα έχει… μοιράσει ισόποσα εντός και εκτός έδρας (από τέσσερα).

Ο Βόσνιος ξέρει καλά πως αν η ομάδα του καταφέρει να κρατήσει αυτό το στατιστικό και στη συνεχεία του πρωταθλήματος, θα βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα του να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως στο ξεκίνημα της περσινής περιόδου, οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούσαν να σκοράρουν εύκολα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, κάτι που φέτος έχει αλλάξει άρδην.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το χρονικό σημείο που η λεμεσιανή ομάδα «χτυπά». Συγκεκριμένα υπάρχει ένα κενό διάστημα στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου (16’ – 30’), στο οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει. Από την άλλη το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο (30’ – 45’) των αγώνων της είναι το πιο παραγωγικό γι’ αυτή, αφού στο σύνολο των οκτώ τερμάτων της, έχει πετύχει τα τρία σε αυτό το διάστημα. Δείγμα του πως οι παίκτες του Κέρκεζ παλεύουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να σκοράρουν….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ