aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η αναμονή και το χρονοδιάγραμμα για Μπαλντέ

ΑΕΛ: Η αναμονή και το χρονοδιάγραμμα για Μπαλντέ

Έτοιμη να εξαντλήσει και τις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρουσιάζεται η ΑΕΛ. Άλλωστε, η πορεία της ομάδας, σε συνδυασμό με τις αδυναμίες σε κάποιες θέσεις, οδηγούν τον Σάββα Παντελίδη σε διορθωτικές κινήσεις. Έχει τη στήριξη της διοίκησης, που παρουσιάζεται αποφασισμένη να βοηθήσει το έργο του προπονητή, πάντοτε σε συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια.

Η ομάδα της Λεμεσού χτύπησε εδώ και μέρες την πόρτα της Δόξας για τον Ρομάριο Μπαλντέ, ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσδώσει ταχύτητα και ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Δόξας. «Ο Μπαλντέ είναι παίκτης της Δόξας. Υπάρχει το ενδιαφέρον της ΑΕΛ. Να έρθει ο παίκτης στην Κύπρο και θα δούμε το συμφέρον μας και το συμφέρον του παίκτη και αναλόγως θα πράξουμε», είπε χαρακτηριστικά σε χθεσινές δηλώσεις του.

Ο Μπαλντέ βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα επιστρέψει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Τότε θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και αν τελικά θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα. Ποδοσφαιριστή για τον οποίο η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε και στην περσινή χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ