aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η αλλαγή φάνηκε στις αντιδράσεις

ΑΕΛ: Η αλλαγή φάνηκε στις αντιδράσεις

Τουλάχιστον τα προηγούμενα δύο χρόνια, εάν η ΑΕΛ έφευγε από την έδρα του Ολυμπιακού με την ισοπαλία, μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και δεχόμενη την ισοφάριση προς το τέλος με πέναλτι, ίσως οι παράγοντές της να δήλωναν ικανοποιημένοι. Φέτος, είναι αλλιώς και θέλησαν να στείλουν το μήνυμα από την αρχή, μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, γιατί έτσι κρίθηκε η ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. «Το παιχνίδι είναι 90 λεπτά», είπε ο Κέρκεζ, που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. «Δυστυχώς ό,τι δώσαμε πήραμε. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθόλου», ήταν η τοποθέτηση του Θεόδωρου Αντωνίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Οι πιο πάνω τοποθετήσεις, δείχνουν ότι στην ΑΕΛ έχουν θέσει ψηλά τον πήχη και δεν μένουν ικανοποιημένοι με ισοπαλίες όπως η πρόσφατη. Αλλαγή νοοτροπίας στους γαλαζοκίτρινους, αφού γνωρίζουν πως μόνο έτσι θα μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τον φετινό τίτλο πρωταθλήματος. Στην ομάδα της Λεμεσού επιμένουν ότι, η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, με μεγαλύτερη ποιότητα και πιο έμπειρη και σε βάθος χρόνου θα αποδώσει βάσει των προσδοκιών όλων στον σύλλογο.

Στην ομάδα της Λεμεσού άφησαν πίσω το ματς με τον Ολυμπιακό και ήδη επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Κέρκεζ θα θελήσει να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό.

Το προσεχές παιχνίδι είναι απ’ αυτά που δεν χρειάζεται να λεχθούν πολλά. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τη σημασία του, το πόσο μετρά για το γόητρο. Οι γαλαζοκίτρινοι θα θελήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, επαναφέροντας το κλίμα ευφορίας που επικρατούσε μετά την «τεσσάρα» απέναντι στην Πάφος FC.

Ο τραυματισμός του Έουλερ δεν είναι σοβαρός και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να είναι έτοιμος και σε θέση να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Εάν θα διατηρηθεί για τρίτο συνεχόμενο ματς ο Κεραυνός κάτω από τα δοκάρια, ίσως να είναι ερώτημα που θα απαντηθεί λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι. Επίσης, ο Τόρες συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να επανέλθει στο δεξί άκρο της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ