aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: H… παλιοσειρά κέρδισε τις εντυπώσεις

ΑΕΛ: H… παλιοσειρά κέρδισε τις εντυπώσεις

Αυστηρά δεν μπορεί να κριθεί κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αφού ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ωστόσο, ήταν κάποιοι που ξεχώρισαν με την παρουσία τους. Μάλιστα, αυτοί ήταν της… παλιοσειράς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και στέλνοντας το μήνυμα πως φέτος είναι σε θέση να είναι ακόμη καλύτεροι και να έχουν μεγαλύτερη συνεισφορά στην προσπάθεια της ΑΕΛ για πετυχημένη σεζόν.

Συγκεκριμένα, αυτοί που άρεσαν και κέρδισαν περισσότερο το χειροκρότημα ήταν οι Μεντόγιεβιτς, Έουλερ και Τόρες. Ο πρώτος ήταν απροσπέλαστος, με πολλά τρεξίματα και ηγετική φυσιογνωμία στη μεσαία γραμμή. Και έκοβε και οργάνωνε. «Φώναξε» πως, με την ποιότητα και την εμπειρία του θα είναι και πάλι από τους στυλοβάτες. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Έουλερ.

Ο Βραζιλιάνος, αγωνιζόμενος ως αριστερό εξτρέμ, με την υψηλή τεχνική κατάρτισή του, ήταν δημιουργικός και με πολλά τρεξίματα. Έδωσε και την ασίστ με το κεφάλι στον Τσέποβιτς. Γενικώς έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα έχοντας νέο ρόλο. Ο τρίτος της παρέας, ήταν ο γνωστός Τόρες. Διεμβολιστής, συνέκλινε συχνά στον άξονα και πατούσε περιοχή. Του έλειψε το γκολ αφού είχε δυο σημαντικές ευκαιρίες που μπορούσε να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ