aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: H έγνοια του Κέρκεζ

ΑΕΛ: H έγνοια του Κέρκεζ

Η ΑΕΛ δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες που προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που είναι ορισμένη από την Παρασκευή 20 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 23 του ίδιου μήνα. Ο λόγος είναι φυσικά η αναβολή του παιχνιδιού στο ΓΣΠ λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ομόνοιας.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ νοιάζεται περισσότερο για να μην πλήξει την ομάδα του η αγωνιστική αδράνεια, καθώς μετά την 1η αγωνιστική ακολουθεί διακοπή δύο εβδομάδων λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου.

Εξ ου και διευθετήθηκε φιλικό με τη μοναδική ομάδα Α’ Κατηγορίας που θα είναι διαθέσιμη. Η ΠΑΕΕΚ είναι η άλλη ομάδα που θα έχει «υποχρεωτικό» ρεπό, καθώς αναβλήθηκε και το παιχνίδι της με την Ανόρθωση, που επίσης έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Όπως πληροφορούμαστε μάλιστα, γίνεται προσπάθεια για να διευθετηθούν και άλλα φιλικά, ώστε να παραμείνει σε εγρήγορση η ομάδα της Λεμεσού έως το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου, που θα υποδεχτεί την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ