aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Γκαζαριάν… η επιστροφή!

ΑΕΛ: Γκαζαριάν… η επιστροφή!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολύ σημαντικό και ευχάριστο νέο για τον Ντούσαν Κέρκεζ, το γεγονός ότι ο Γκαζαριάν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επανήλθε στην αγωνιστική δράση. Αγωνίστηκε για 33 περίπου λεπτά στον αγώνα της Αρμενίας απέναντι στην Εσθονία για το Nations League. Ο προπονητής της ΑΕΛ με την παρουσία του Γκαζαριάν, έχει άλλη μια λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή ίσως και για τα άκρα εκεί που η ΑΕΛ τουλάχιστον για τον αγώνα με το Παραλίμνι στο Τσίρειο θα παρουσιαστεί λαβωμένη.

Τελευταία φορά που ο Γκαζαριάν αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ  ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ, όταν η λεμεσιανή ομάδα αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ σ’ ένα παιχνίδι που αντιακταστάθηκε. Από τη στιγμή που απουσιάζει ο Αβραάμ από τις επιλογές του Κέρκεζ, η ετοιμότητα του Γκαζαριάν δίνει ισορροπία στον Βόσνιο τεχνικό για τις επιλογές στα άκρα της επίθεσης εκεί που υπολογίζεται και ο Τόρες.

Το πλέον σημαντικό θέμα για τον Κέρκεζ είναι η αλλαγή στην αμυντική διάταξη της ομάδας του. Έουλερ και Τεϊσέιρα δεν υπολογίζονται αφού ο μεν πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο δε δεύτερος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών. Εκτός απροόπτου ο Χάρης Κυριάκου θα καλύψει και πάλι το αριστερό άκρο της άμυνας και στο δεξί θα παραμείνει ο Σάντος, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ράσο και Μπουνόζα. Οι Μεντόγεβιτς, Ντανίλο, Μαέ, Παπαφώτης και Βοζίνια είναι αναντικατάστατοι, οι υπόλοιπες θέσεις παραμένουν ανοικτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ