aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Γιουγκοσλάβικη… επίθεση

ΑΕΛ: Γιουγκοσλάβικη… επίθεση

Στο πρόσωπο του Στέφαν Τσέποβιτς βρήκε η ΑΕΛ τον αντικαταστάτη του Ράιαν Μαέ. Ο Σέρβος επιθετικός, που στη 13χρονη καριέρα του αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο και άλλαξε πολλές ομάδες, επελέγη για να ηγηθεί της γραμμής κρούσης, να καλύψει το κενό του Μαέ και να δώσει τη λύση στο εύκολο γκολ. Παρόλο που αρχικά διαφάνηκε να υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ με την επιλογή του Τσέποβιτς έδειξε να επιμένει στη γιουγκοσλάβικη αγορά για την επίθεση. Άλλωστε στο ρόστερ της ΑΕΛ υπάρχει άλλος ένας Σέρβος επιθετικός, ο Αντρίγια Μάιντεβατς, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Εθνικό και θα τον εμπιστευθεί ο Βόσνιος προπονητής, αλλά και ο Κροάτης Μάτκο Μπάμπιτς, που τελικά δεν θα παραχωρηθεί ως δανεικός παρά τις αρχικές σκέψεις. Τρεις επιθετικοί που προέρχονται από τη γιουγκοσλάβικη σχολή, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Κέρκεζ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναμένει ότι οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές θα τον δικαιώσουν, ιδιαίτερα το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, που έχει την εμπειρία και την αύρα από προηγμένα πρωταθλήματα.

Στην ΑΕΛ περιμένουν τον Τσέποβιτς την Κυριακή στην Κύπρο, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, και, ακολούθως, την προσεχή Τρίτη η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων θα αναχωρήσει για την Αυστρία. Το τεχνικό επιτελείο άρχισε το χτίσιμο από το Πελένδρι, εκεί που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις, και στην Αυστρία θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, θα δοθούν φιλικοί αγώνες ώστε η ΑΕΛ να είναι σε θέση να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ