aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Πάντιτς, ξέμεινε από στόπερ

ΑΕΛ: Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Πάντιτς, ξέμεινε από στόπερ

Ελαφριάς μορφής τράβηγμα στο δικέφαλο αντιμετωπίζει ο Αλεξάνταρ Πάντιτς, γι’ αυτό και έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΛ με τη ΑΕΚ στο Αρένα.

Ο Σέρβος στόπερ θα χρειαστεί ακόμη μερικές ημέρες για να είναι απόλυτα έτοιμος, με αποτέλεσμα η παρουσία του στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη να κρίνεται αμφίβολη. Οι πιθανότητες για την ώρα κρίνονται μοιρασμένες.

Η αυριανή και κυρίως η προπόνηση της Τρίτης θα δείξει εάν ο 29χρονος στόπερ, που έχει γενέθλια σήμερα αφού γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1992, θα βρίσκεται στη διάθεση του Κέρκεζ για τον πρώτο και σημαντικό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αν και στο ρόστερ υπάρχουν πέντε κεντρικοί αμυντικοί, ο Ντούσαν Κέρκεζ υποχρεώθηκε να χρησιμοποιήσει τον Μεντόγεβιτς σε ρόλο στόπερ, ως παρτενέρ του Τεϊσέιρα, καθώς έμειναν εκτός αποστολής ο ανέτοιμος Πσισιέ, ο τραυματίας Στραχίνια Κέρκεζ και ο παροπλισμένος Μπουνόζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ