aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Γιανέφσκι… με απόηχο

ΑΕΛ: Γιανέφσκι… με απόηχο

Είτε το έκανε γιατί αυτό ένιωθε είτε γιατί θέλησε να αφυπνίσει τους παίκτες του, οι δηλώσεις του Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στο μέλλον του στην ομάδα, σήκωσαν αρκετή σκόνη.

Είναι αυτοί που συμφωνούν με τον Σκοπιανό προπονητή αφού η εμφάνιση της ΑΕΛ ήταν απογοητευτική, είναι κι αυτοί που θεωρούν πως δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο έντονος κατά των ποδοσφαιριστών του από τη στιγμή που η ομάδα είναι εντός στόχου του κυπέλλου.

Κρίνοντας ότι, με τη στάση του ενδεχομένως να προκαλέσει αναταραχή στα αποδυτήρια πριν από τους σημαντικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Ο χρόνος θα δείξει τι αντίκτυπο θα έχουν οι τοποθετήσεις του Γιανέφσκι, που προηγουμένως είχε εκθειάσει πολλές φορές την αγωνιστική παρουσία και προσπάθεια των παικτών του, ακόμη και μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Σαφώς και η εμφάνιση της ΑΕΛ δεν ήταν η αναμενόμενη. Φάνηκε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, μια χαλαρότητα από τους ποδοσφαιριστές. Την ίδια ώρα, είναι κάτι που αγγίζει και τον προπονητή για την προετοιμασία που έγινε, όσον αφορά στον τρόπο προσέγγισης ενός βαθμολογικά αδιάφορου αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ως ένα βαθμό η ΑΕΛ, αλλά προδόθηκε για άλλη μια φορά φέτος από στατική φάση του αντιπάλου, λόγω κακού μαρκαρίσματος.

Είναι γεγονός ότι, η έλλειψη ιδιαίτερου βαθμολογικού κινήτρου, επηρεάζει και φάνηκε προχθές. Ωστόσο, στην ΑΕΛ όπως λέχθηκε αρκετές φορές, θα πρέπει να τους βρουν πλήρως έτοιμους οι υποχρεώσεις στο κύπελλο και αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Γι’ αυτό ίσως ήταν και τόσο έντονος ο Γιανέφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ