aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Γιανέφσκι έξι μήνες μετά

ΑΕΛ: Γιανέφσκι έξι μήνες μετά

Αλλαγή δεδομένων προκύπτει στην ΑΕΛ στο θέμα προπονητή. Εκεί που όλα έδειχναν πως το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και ήταν θέμα χρόνου να προκύψει ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη, το σκηνικό άλλαξε εξ ολοκλήρου.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν φώναξε ποτέ τον Ελλαδίτη προπονητή σε δεύτερο και καθοριστικό ραντεβού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο τους διαφώνησαν σε θέματα που άπτονται του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Το γεγονός αυτό ράγισε το γυαλί και οδήγησε τον πρόεδρο της ΑΕΛ σε δεύτερες σκέψεις. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της λεμεσιανής ομάδας στράφηκε σε έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Τσεντομίρ Γιανέφσκι.

Ο Σκοπιανός ήταν πρώτος στη λίστα υποψηφίων της ΑΕΛ τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η ομάδα της Λεμεσού αναζητούσε τον διάδοχο του Ντούσαν Κέρκεζ. Οι συμβατικές υποχρεώσεις του 60χρονου προπονητή με την εθνική Νοτίου Αφρικής, όπου εργαζόταν ως βοηθός στάθηκαν εμπόδιο, όμως έξι μήνες μετά το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε, αφού κρίνεται ως ο ιδανικός για να οδηγήσει την ΑΕΛ στην επόμενη ημέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ