aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Για το γόητρο και την ιστορία της

ΑΕΛ: Για το γόητρο και την ιστορία της

Πέντε μόλις ημέρες μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου του ΓΣΠ, όπου ηττήθηκε 0-1 από την Ομόνοια, η ΑΕΛ έχει μια τελευταία αγωνιστική υποχρέωση. Θα υποδεχτεί τη Δόξα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (19:00, Cytavision1) για το παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και παραλλήλως η σεζόν.

Όσο όμως κι αν είναι αδιάφορο το ματς γι’ αυτήν, δεν ισχύει το ίδιο και για την αντίπαλο, όπως και για το Παραλίμνι (αντιμετωπίζει την ίδια ώρα την Ανόρθωση). Διακυβεύεται το τρίτο ανεπιθύμητο εισιτήριο του υποβιβασμού στη Β’ Κατηγορία και οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν την πίκρα του χαμένου τελικού. Με στόχο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν τη νίκη για το γόητρο, την ιστορία και την αξιοπρέπειά τους.

Από εκεί και πέρα, η εβδομάδα είναι σημαντική αναφορικά με τις διοικητικές εξελίξεις, με την προδιαγραφόμενη αποχώρηση του Ανδρέα Σοφοκλέους και την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από πλευράς Σωματείου.

Όσο πιο νωρίς ξεκαθαρίσει η κατάσταση τόσο το καλύτερο, καθώς όλες οι ομάδες μπαίνουν πλέον σε περίοδο σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Η ΑΕΛ δεν θέλει να καθυστερήσει, καθώς έχει να εξετάσει θέματα προπονητή, στελέχωσης ρόστερ και εξεύρεσης προπονητικού κέντρου στο εξωτερικό για προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ