aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Για να συνεχίσει να ονειρεύεται

ΑΕΛ: Για να συνεχίσει να ονειρεύεται

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θέλει να το επιβεβαιώσει και απόψε, σ’ ένα ματς που δεν είναι όπως αυτά του πρωταθλήματος. Σ’ ένα ματς που θα κριθεί το μέλλον της, αφού η ομάδα που θα προκριθεί θα συνεχίσει να ονειρεύεται και αυτή που θα αποκλειστεί θα σκεφτεί αποκλειστικά την επόμενη σεζόν.

Στην ΑΕΛ θέλουν να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του κυπέλλου και σε ευρωπαϊκή παρουσία. Απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ (19:00), στον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση, η ομάδα της Λεμεσού στοχεύει στο αποτέλεσμα που θα της χαρίσει την πρόκριση. Μετά το 1-1 του Τσιρείου, θέλει νίκη ή ισοπαλία 2-2 και πάνω για να είναι αυτή που θα βρεθεί στο καρέ και στην αυριανή κλήρωση.

Η ΑΕΛ καλείται να βάλει τέλος και σ’ ένα αρνητικό σερί τεσσάρων χρόνων, αφού η τελευταία φορά που έφυγε νικήτρια από το ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια ήταν στις 21 Απριλίου 2018. Ο Παντελίδης ετοίμασε την ομάδα του, γνωρίζοντας και τον αντίπαλο τον οποίο αντιμετώπισε τρεις φορές, έχοντας απολογισμό μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Θέλει σήμερα να ’ναι η καλή του, να πανηγυρίσει για πρώτη φορά επί της Ομόνοιας, με έπαθλο την πρόκριση στους «4». Πρόκληση λοιπόν και για τον Ελλαδίτη τεχνικό το σημερινό ματς.

Σ’ ένα παιχνίδι που η υπομονή και το καθαρό μυαλό μοιάζουν επιβεβλημένα για να αυξήσει η ΑΕΛ τις πιθανότητες επιτυχίας, ο Παντελίδης αναμένει να βγει στον απόλυτο βαθμό το πλάνο που δούλεψε στις προπονήσεις. Η παρουσία του Τεϊσέιρα θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση θέση στα στόπερ θα πάρει ο Σωτηρίου. Αντιθέτως, ο Μιλιντσεάνου αναμένεται να είναι στην αποστολή και με καλές πιθανότητες στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ