aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Για να συνεχίσει να ελπίζει

ΑΕΛ: Για να συνεχίσει να ελπίζει

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, στο οποίο η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα, θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι, δεν θα τα παρατήσουν για την εξάδα. Έστω κι αν και ο ίδιος γνωρίζει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Όμως, για να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους, ανυψώνοντας το ηθικό τους, αλλά και τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, είπε χαρακτηριστικά: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όσο έχουμε μαθηματικά ελπίδες για την εξάδα πρέπει να το πιστεύουμε».

Γι’ αυτό και σήμερα, η ΑΕΛ φιλοξενώντας τον Ακρίτα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (19:00, Cytavision1), δεν έχει άλλη επιλογή από την επάνοδο στις επιτυχίες. Μόνο έτσι θα συνεχίσει να ελπίζει. Σε αντίθετη περίπτωση, και απομένοντας στη συνέχεια μόλις τέσσερα παιχνίδια για το τέλος της α’ φάσης, όσο κι αν τρέξει δεν θα φθάσει. Άλλωστε έχει και μια σειρά από εξαιρετικά δύσκολα ματς.

Απέναντι στον ουραγό Ακρίτα, η ομάδα της Λεμεσού είναι το φαβορί και θα θελήσει να αξιοποιήσει για άλλον ένα αγώνα το νέο γήπεδο στο οποίο μετρά μόνο νίκες, μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Με τη δύναμη της έδρας, αλλά και το μηδέν παθητικό, η ΑΕΛ θα ψάξει έστω ένα γκολ που ίσως να είναι αρκετό για να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ