aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Για να σώσει ό,τι σώζεται

ΑΕΛ: Για να σώσει ό,τι σώζεται

Στο -9 από την έκτη θέση βρίσκεται σήμερα η ΑΕΛ, που διατηρεί μεν μαθηματικές ελπίδες για την εξάδα, αλλά φαντάζει δύσκολο έως απίθανό να πετύχει αυτό τον στόχο. Ναι μεν έχει δύο ματς λιγότερα από την έκτη Ομόνοια, όμως το ίδιο ισχύει και για τον ΑΠΟΕΛ που είναι στην έβδομη θέση και είναι μόλις στο -1 από την «αιώνια» αντίπαλό του.

Η ομάδα της Λεμεσού, λοιπόν, θα επιδιώξει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σε επτά αγώνες που τις απομένουν για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης, να σώσει ό,τι σώζεται. Να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και όπου τη βγάλει…

Έχει να δώσει τα δύο εξ αναβολής με Απόλλωνα και ΠΑΕΕΚ, αλλά και τα παιχνίδια με Εθνικό το Σάββατο (να μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθει στις επιτυχίες και να τονώσει το ηθικό της), Άρη, ΑΠΟΕΛ, Δόξα και ΑΕΚ. Θα βγει από το Τσίρειο μόνο την τελευταία αγωνιστική, που θα πάει στο «Αρένα». Εάν αξιοποιήσει την έδρα της στον μέγιστο βαθμό, τότε έχει δικαίωμα να ελπίζει.

Στάθηκε και άτυχη με τον τραυματισμό του Μεντόγεβιτς, ενός από τους καλύτερους και σταθερότερους ποδοσφαιριστές της, τη στιγμή που έχει ολοκληρώσει και τις τέσσερις μετεγγραφές της. Εάν είχε έστω μια θέση ανοιχτή, ίσως ο Παντελίδης να σκεφτόταν προσθήκη ανασταλτικού μέσου, αφού ο Σέρβος θα μείνει εκτός τουλάχιστον για έξι εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ