aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Για να εξαρτάται από την ίδια…

ΑΕΛ: Για να εξαρτάται από την ίδια…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το σημερινό ντέρμπι είναι δύσκολο αλλά και κρίσιμο για την ΑΕΛ, καθώς, στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται, κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας. Γι’ αυτό και θέλει μόνο τη νίκη σήμερα, όπως θα την κυνηγήσει και η Ομόνοια. Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος, η κατάσταση παραμένει θολή για την ομάδα του Κέρκεζ, που θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να πετύχει τον στόχο της.

Ο Βόσνιος προπονητής θα παρουσιάσει ό,τι καλύτερο, προσδοκώντας η ομάδα του να φτάσει στη νίκη και να διατηρήσει τις πιθανότητές της για την παρουσία στην εξάδα. Την άλλη εβδομάδα έχει δύσκολη έξοδο στη Λευκωσία με τον Ολυμπιακό, που ανέβηκε και ελπίζει να προλάβει αυτός την είσοδό του στο πρώτο γκρουπ. Η ΑΕΛ δεν βλέπει πιο μακριά από το σημερινό ματς και ακολούθως θα επικεντρωθεί στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα επταήμερο που θα κρίνει πολλά στη σεζόν για την ΑΕΛ.

Στην φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, δεν θα έχει σημασία η εικόνα που θα παρουσιάσει η ΑΕΛ, αλλά το τι θα πάρει από το παιχνίδι. Αυτό που θα μετρήσει είναι οι βαθμοί και όχι αν θα θέλξει με την εμφάνισή της.

Απέναντι στην Ομόνοια, ο προπονητής της ΑΕΛ αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους που ξεκίνησαν απέναντι στην ΑΕΚ. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αντί του Χουράδο να ξεκινήσει ο Μαΐντεβατς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια και μπροστά του οι Α. Τεϊσέιρα, Γκαστανιάγα και Ράσο, ενώ στα δύο άκρα θα κινούνται οι Χ. Κυριάκου δεξιά και Αβραάμ αριστερά. Στη μεσαία γραμμή, οι Ζντραφκόσκι και Μεντόγιεβιτς θα έχουν ανασταλτικό ρόλο και ο Αγκάνοβιτς ως επιτελικός. Στην κορυφή θα είναι δύο από τους Χουράδο, Εμαέ και Μαΐντεβατς. Είναι έτοιμοι και οι Αντωνίου, Αντάμοβιτς, Γερολέμου και Γκαζαριάν και διεκδικούν θέση ή θα αγωνιστούν ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ