aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Γέμισε την κατάλληλη στιγμή, στο... πόδι για τον τελικό

ΑΕΛ: Γέμισε την κατάλληλη στιγμή, στο… πόδι για τον τελικό

Άλλη μια αγγαρεία, την τελευταία πριν τον τελικό, έβγαλε προχθές η ΑΕΛ. Μπορεί να δέχθηκε την ήττα από το Παραλίμνι (0-3), όμως συνειδητά ο Χρίστος Χαραλάμπους παρουσίασε την ομάδα του με «εφεδρείες» και νεαρούς.

Με αυτό τον τρόπο προφύλαξε τους ποδοσφαιριστές που προορίζει για τον τελικό κυπέλλου. Κανείς από τις επιλογές που προορίζονται για το αρχικό σχήμα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Δείγμα ότι, το μυαλό του Κύπριου τεχνικού και όχι μόνο είναι στον τελικό της προσεχούς Τετάρτης.

Αυτό που κρατά ο Χαραλάμπους από το ματς στο Παραλίμνι, είναι την επάνοδο των Τσιμπόλα, Μιραλάς και Κάσα. Οι τρεις τους έπαιξαν για περίπου μισή ώρα (αφού πέρασαν στο 64’ του αγώνα) και θα είναι στην αποστολή του τελικού. Όσο για τον Μπεραχίνο, ανεβάζει ρυθμό και εκτός απροόπτου θα προλάβει το ματς της Τετάρτης. Ίσως και ο Φραντζής. Την κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, γεμίζει η ΑΕΛ και ο προπονητής της είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα και παράλληλα να έχει γεμάτο πάγκο.

Οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς της χρονιάς. Γίνεται προσπάθεια όπως οι ποδοσφαιριστές παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη, αγωνιστική και ψυχολογική. Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ΑΕΛ γιορτάζει την παρουσία της ομάδας του στον τελικό. Προχθές με πάρτι στον Εναέριο και χθες με πορεία εντός της Λεμεσού. Σύμφωνα με τον Πλουτή Αβραάμ, η προπώληση ξεπέρασε τις 8.500 και μέχρι την ώρα του τελικού αναμένουν ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ