aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ Φούτσαλ: «Κωμικοτραγικά πράγματα…»

ΑΕΛ Φούτσαλ: «Κωμικοτραγικά πράγματα…»

Για το ζήτημα της αλλαγής έδρας του αγώνα ΑΕΚ – ΑΕΛ στο φούτσαλ τοποθετείται η Danoi ΑΕΛ με ανακοίνωση της:

«Μέσα σε 24 ώρες έχει μετατεθεί σε 3 έδρες ο σημαντικός εκτός έδρας αγώνας της ομάδας μας με την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο αγώνας ήταν αρχικά ορισμένος στην φυσική έδρα της ΑΕΚ το Κίτιον και ώρα 20.30, έπειτα μετατέθηκε στο Μελκονιάν η ώρα 20.00 και σήμερα με επιστολή της η Αστυνομία προς την ΚΟΠ απέρριψε το αίτημα λόγω μη αδειοδότησης του Μελκονιάν από την Αρχή Αδειοδότησης των Σταδίων και έτσι ο αγώνας με έγκριση της ΚΟΠ μετατέθηκε σήμερα η ώρα 19.30 στο Λευκόθεο και αυτή την ώρα που γράφεται το κείμενο η ώρα άλλαξε από τις 19.30 στις 21.15…!

Κωμικοτραγικά πράγματα συμβαίνουν στο χώρο του Futsal που δείχνουν την ασέβεια των αρμόδιων αρχών προς το ευγενές άθλημα του Futsal, ένα άθλημα που συνεχώς ανεβαίνει στην Κύπρο αλλά κάποιοι θέλουν να το κρατήσουν πίσω για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν…!

Δηλώνουμε την συμπάθεια μας προς την επιτροπή του τμήματος Futsal της ΑΕΚ Λάρνακας και του Υπεύθυνου Διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ που έκανε τα πάντα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά δυστυχώς κάποιοι τους έκλεισαν τις πόρτες. Όπως φαίνεται το θέμα με την αδειοδότηση των σταδίων θα σταθεί εμπόδιο σε κάποια Σωματεία Futsal και θα τους δείξουν το δρόμο για αποσύρουν ακόμη και τις ομάδες τους από το πρωτάθλημα.

Η Διοίκηση της Danoi ΑΕΛ Futsal δηλώνει πως θα σταθεί εμπόδιο σε όσους θέλουν να κρατήσουν το άθλημα στο περιθώριο και θα συνεχίσει να επενδύει συνεχώς στο άθλημα με γνώμονα την σωστή ανάπτυξη του αθλήματος. Είναι καιρός πλέον να προβληματιστούν όλοι οι φορείς του αθλητισμού για να επενδύσουν και να ασχοληθούν τουλάχιστον με ένα άθλημα που σύντομα θα γίνει Ολυμπιακό άθλημα και αυτή την στιγμή θεωρείτε στην Κύπρο το πιο διαδεδομένο μετά το ποδόσφαιρο αφού όλες οι μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Κύπρου διατηρούν τμήματα Futsal.

Σήμερα η ομάδα μας ώρα 21.15 στο Λευκόθεο καλείτε να ξεπεράσει όλα αυτά τα λειτουργικά εμπόδια και την ταλαιπωρία που δημιουργήθηκε και να δηλώσει παρών σε ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ