aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ Φούτσαλ: Δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων

ΑΕΛ Φούτσαλ: Δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων

Το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ ανακοίνωσε την προσφορά ενός εισιτηρίου διαρκείας δωρεάν στο κάθε ενεργό μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ:

«Όπως σε κάθε υγιή οικογένεια, που τα μέλη της στηρίζουν το ένα το άλλο, έτσι κι εμείς στην οικογένεια που λέγεται ΑΕΛ κάνουμε το ίδιο. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τα μέλη μας.

Αν τα μέλη αυτά φόρεσαν και τίμησαν την ένδοξη φανέλα με τα τρία γράμματα στο στήθος, αν  τα άτομα αυτά κάποτε χάρισαν στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κίτρινο λαό, η Εκτίμησή μας προς τα πρόσωπά τους είναι μεγαλύτερη.

Σωστά καταλάβατε, τα άτομα αυτά δεν είναι άλλα από τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας, που από τη δική τους μεριά προσπαθούν, έξω πλέον από τους αγωνιστικούς χώρους, να κρατήσουν το κεφάλι του Αελίστα ψηλά και τη σημαία στα ουράνια.

Εμείς,  η daNoi AEL Futsal (κομμάτι της μεγάλης οικογένειας ΑΕΛ) θέλοντας να δείξουμε το Σεβασμό και την απεριόριστη Εκτίμησή μας, στους ακούραστους αυτούς “εργάτες”, αποφασίσαμε μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής μας Ευθύνης να προσφέρουμε ένα Εισιτήριο Διαρκείας ΔΩΡΕΑΝ στο κάθε ενεργό μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ, για να μπορέσει να βρίσκεται δίπλα στη “Φουτσαλική” ΑΕΛ.

Είναι πολύ σημαντικό για μας, αλλά ιδιαίτερα για τους νεαρούς φουτσαλιστές μας και τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, να νιώθουν ότι στο πλάι τους βρίσκονται και οι θρύλοι της οικογένειάς μας. Όχι μόνο θα τους ανεβάζει το ηθικό αλλά θα τους ενισχύει με επιπλέον πάθος και δύναμη για την νίκη.

Στόχος μας η Κορυφή. Όλοι μαζί μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ