aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ Φούτσαλ: «Χρόνια Πολλά ΑΕΛάρα μας!»

ΑΕΛ Φούτσαλ: «Χρόνια Πολλά ΑΕΛάρα μας!»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της φουτσαλικής ΑΕΛ με αφορμή τα 86χρονα του λεμεσιανού σωματείου, ενώ ενημερώνει και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της daNoi ΑΕΛ Futsal, εύχεται στους ΑΕΛίστες Χρόνια Πολλά και περήφανα αφού σήμερα, 04/10 η αγαπημένη μας ΑΕΛ κλείνει 86 χρόνια ζωής και ένδοξης ιστορίας. Μέσα σ’ αυτό το ταξίδι στον χρόνο και κάπου πιο πρόσφατα άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα και το τμήμα FUTSAL στηριγμένο πάντοτε στις αξίες και στα ιδανικά που χάραξαν οι ιδρυτές της ΑΕΛ και όλοι εκείνοι που έγραψαν με χρυσά γράμματα την Ιστορία της. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όσα μας πρόσφεραν. Υποκλινόμαστε και σας ευχαριστούμε που ακόμη μας φωτίζετε το δρόμο! Χρόνια Πολλά ΑΕΛάρα μας!

Στα του Futsal τώρα, ένα ακόμη εμπόδιο κατάφερε να ξεπεράσει η ομάδα μας ψες, νικώντας την ομάδα της Ελπίδας Αστρομερίτη στο Ακάκι με το εμφαντικό σκορ 0 -11. Σίγουρα, το εύρος του σκορ μας αφήνει ικανοποιημένους αλλά είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα συνεχίζει την σκληρή δουλειά προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Για την ομάδα μας σκόραραν οι Fabio Aguiar (4 γκολ), Νίκος Χ”Γεωργίου (2 γκολ) και από ένα γκολ οι Roninho, Hugo Ramada, Kanjo Givara, Άγγελος Περικλέους και ένα αυτογκόλ.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά αυτή την εβδομάδα αλλά η ομάδα μας θα έχει ρεπό λόγω του μονού αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα (11 σύνολο). Σήμερα οι φουτσαλιστές μας πήραν ελεύθερο από τον προπονητή μας Πάμπο Χαραλάμπους και από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για τον επόμενο σταθμό της μεθεπόμενης Πέμπτης (13/10) που είναι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας στη Κλειστή Αίθουσα “Κίτιον”. Πρόκειται, για έναν κρίσιμο αγώνα αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα είναι πανέτοιμη για να κάνει το 4×3 και να παραμείνει για ακόμη μια φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια της ΑΕΛ Χρόνια Πολλά και πάλι γεμάτα επιτυχίες και περηφάνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ