aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Φωτοβολίδα» ή απλά παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, θα δείξει...

ΑΕΛ: «Φωτοβολίδα» ή απλά παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, θα δείξει…

Ξεκάθαρο είναι το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στις τελευταίες αναμετρήσεις, στο οποίο οφείλονται εν πολλοίς και τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Οι παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ αδυνατούν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό και αυτό δεδομένα προβληματίζει τον Βόσνιο τεχνικό.

Η επιθετική αφλογιστία του Στέφαν Τσέποβιτς είναι κάτι που επίσης ανησυχεί τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε… κρότο στις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα, σκοράροντας πέντε γκολ στις πέντε πρώτες συμμετοχές του. Από ένα γκολ σκόραρε στους δύο αγώνες απέναντι στη Βλάζνια για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, ένα στις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στην Καραμπάχ και δύο με αντίπαλο την Πάφος FC.

Έκτοτε το γκολ… αγνοείται για τον Τσέποβιτς. Σε εννέα αγώνες και 624 αγωνιστικά λεπτά δεν έχει καταφέρει να «ματώσει» τα αντίπαλα δίκτυα. Πρόκειται για παίκτη που ο Κέρκεζ έχει «επενδύσει» πολλά στην επίθεση, και εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τη δυστοκία επιθετικά της ΑΕΛ.

Δεδομένα ο προπονητής των λεμεσιανών θέλει (και χρειάζεται) τον Τσέποβιτς των πρώτων αγώνων. Την ίδια ώρα ο Σέρβος επιθετικός θέλει να αποδείξει ότι η απόδοση του στο ξεκίνημα δεν ήταν απλά μια «φωτοβολίδα» και ότι οι 2,5 αυτοί μήνες χωρίς γκολ ήταν απλά ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ