aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Φώναξαν «παρών» δύο, αμφίβολοι άλλοι δύο...

ΑΕΛ: Φώναξαν «παρών» δύο, αμφίβολοι άλλοι δύο…

Καλά και κακά νέα πρόεκυψαν στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να βλέπει δύο παίκτες να βγάζουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης από αυτούς που αντιμετώπιζαν πρόβλημα και άλλους δύο να ακολουθούν μέρος της εκγύμνασης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τόρες και Πελέ ακολούθησαν κανονικά ολόκληρη την προπόνηση, κάτι που σημαίνει ότι εάν και σήμερα προπονηθούν κανονικά, θα είναι στην αποστολή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ. Οι Ριέρα και Μάζουρεκ ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες για να προλάβουν την αναμέτρηση της Κυριακής. Ακόμα και αν σήμερα προπονηθούν σε φουλ ρυθμό, πολύ δύσκολα ο Κέρκεζ θα τους συμπεριλάβει στο πλάνο του.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θέλει τσαγανό, δύναμη και αποφασιστικότητα, επομένως όσοι κληθούν να αγωνισθούν καλούνται να είναι πανέτοιμοι για να καταθέσουν και την ψυχή τους. Η επικείμενη αναμέτρηση θέλει ασταμάτητο τρέξιμο και παράλληλα υπομονή.

Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν και εκπλήξεις στο πλάνο του προπονητή της ΑΕΛ, ειδικά στην επιθετική γραμμή, εκεί που φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ