aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Φλερτάρει με την ενδεκάδα ο Ρόμο

ΑΕΛ: Φλερτάρει με την ενδεκάδα ο Ρόμο

Δεν λείπουν και πάλι οι πολλές απουσίες για την ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ακρίτα στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Αυτή τη φορά δεν είναι διαθέσιμοι ένδεκα ποδοσφαιριστές, αλλά έμαθε να ζει με αυτές η ομάδα του Γιανέφσκι.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Μεντόγεβιτς, Φραντζής, Μιραλάς, Φιλίπποβιτς, Τσιμπόλα, Ανδρέου, Μεντόζα, Μακρής, Κάσα, Πάβλοβιτς. Αντιθέτως, στην 21μελή αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά οι Ρόμο και Ντέγοεστ, ενώ επιστρέφουν οι Κατσανίκλιτς, Μπεραχίνο. Ο Ρόμο, έστω κι αν αποκτήθηκε προ ημερών, «φλερτάρει» με την ενδεκάδα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μπέκερ, Ολιβέιρα, Τεϊσέιρα, Ζντραφκόσκι, Μπεραχίνο, Παπαφώτης, Παντελή, Κατσανίκλιτς, Συλβέστρου, Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου, Κυριάκου, Κολιάς, Μπιλοβάρ, Νεοφύτου, Ντζάλμα, Βεσελίνοβιτς, Χριστοδούλου, Κοντινέλα, Ρόμο, Ντέγοεστ.

Όσο για το πιθανό σχήμα, είναι το ακόλουθο: Ολιβέϊρα, Τζαλμά, Τεσέϊρα, Μπιλοβάρ, Παντελή, Κασάνικλιτς, Ζτραφκόφσκι, Παπαφώτης, Τσέρνιχ, Μιλιντσεάνου, Ρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ