aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Φιλίποβιτς… από χρόνου

ΑΕΛ: Φιλίποβιτς… από χρόνου

Νέος μυϊκός τραυματισμός στην ΑΕΛ, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό. Ο Πέταρ Φιλίποβιτς, που αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την Καρμιώτισσα την περασμένη Παρασκευή, υπέστη θλάση δεξιού μηριαίου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι περίπου βδομάδες.

Διάστημα που δείχνει πως, ο Γερμανοκροάτης στόπερ θα είναι έτοιμος με τον νέο χρόνο. Εκεί που ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛ, αφού είχε ταλαιπωρηθεί και προηγουμένως από τραυματισμό, αυτό παίρνει παράταση. Ο Φιλίποβιτς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με στόχο να κάνει τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας, αλλά ακόμη να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Όσο για τον Λάζαρ Πάβλοβιτς, που επίσης αποχώρησε τραυματίας στο πρόσφατο φιλικό, υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες. Θα χάσει σίγουρα το ματς με την Ανόρθωση, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες οι Μιραλάς, Τσέποβιτς και Ντζάλμα και θα αξιολογείται καθημερινά η κατάστασή τους ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση. Παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο Σάντος, λόγω καρτών. Οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, που γίνονται πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας. Επιστρέφουν σήμερα οι διεθνείς Νεοφύτου και Ανδρέου, και συμμετείχαν στα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων.

Σύμφωνα με τα πιο πάνω δεδομένα, ο Γιανέφσκι θα πρέπει να περιμένει ακόμη λίγες ημέρες για να είναι σε θέση να διαπιστώσει σε ποιους ποδοσφαιριστές θα μπορεί να υπολογίζει, για να ετοιμάσει το πλάνο του ενόψει Ανόρθωσης. Σίγουρα η προετοιμασία δεν γίνεται με τα καλύτερα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ