aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Φιλική ήττα από την Ντιναμό Μόσχας

ΑΕΛ: Φιλική ήττα από την Ντιναμό Μόσχας

Την ήττα (0-1) γνώρισε η ΑΕΛ στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία αλλά και γενικότερα στην περίοδο της προετοιμασίας. Η ομάδα της Λεμεσού είχε γενικώς καλή παρουσία. Η ΑΕΛ δέχθηκε το γκολ στο 76ο λεπτό από τον Λεσοβόι, ενώ προηγουμένως στο 56’ είχε δοκάρι με τον Τόρες.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι Ριστέφσκι, Μάζουρεκ, Ρεϊνολντς, Τσέποβιτς, Σωτηρίου, Μαζάν, Μανέ.

Είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα αλλά σίγουρα το σημερινό φιλικό ήταν χρήσιμο για τον Βόσνιο τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων, ώστε να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Θα βοηθήσει για τη συνέχεια στις προπονήσεις. Επιπλέον, θέλησε να δει κάποια στοιχείαπου δουλεύουν στις προπονήσεις και τα οποία θέλει η ομάδα του να αναπτύσσει όσο περνούν οι μέρες. Σταδιακά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα αρχίσει να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί στα πρώτα επίσημα ματς.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα με τη Βολουντάρι στις 19:00. Θα είναι μια νέα ευκαιρία για τον Κέρκεζ να δει αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του και αναλόγως να τους μοιράσει και πάλι τον χρόνο συμμετοχής.

ΑΕΛ (Α’ ημίχρονο): Κεραυνός, Κέρκεζ, Ριστέφσκι, Αβραάμ, Σάντος, Μεντόγεβιτς, Μάζουρεκ, Ρεϊνολντς, Έουλερ, Ανδρέου, Τσέποβιτς. (Β’ ημίχρονο): Βοζίνια, Σωτηρίου, Τεσέιρα, Παντελή, Μαζάν, Μανέ (84’ Ρεϊνολντς), Ριέρα, Ζντραφκόσκι, Τόρες, Ανδρέου (84’ Αβραάμ), Μάιντεβατς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ