aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Φέτος να μην... χαθεί στα εκτός

ΑΕΛ: Φέτος να μην… χαθεί στα εκτός

Μείωσε την απόσταση από την κορυφή η ΑΕΛ. Μετά τη νίκη της επί της Ανόρθωσης, σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα, μείωσαν τη διαφορά από την πρώτη θέση, που βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ, στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο (κόντρα στην Ομόνοια).

Πλέον η προσοχή των γαλαζοκιτρίνων στρέφεται στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου απέναντι στον ουραγό Εθνικό. Δεν ξεγελά τον Ντούσαν Κέρκεζ η βαθμολογική θέση της προσφυγικής ομάδας, αφού γνωρίζει πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα μαχητικό αντίπαλο.

Παράλληλα, ο Βόσνιος τεχνικός έχει υπόψη του την περσινή κακή εκτός έδρας συγκομιδή της ομάδας του, που ήταν εκ των βασικών λόγων που της στέρησαν μια καλύτερη βαθμολογική θέση. Με τις επτά ήττες, ισάριθμες νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μακριά από το Τσίρειο… πέταξε επί της ουσίας την εξαιρετική της εντός έδρας επίδοση.

Φέτος ο Κέρκεζ θέλει να δει την ΑΕΛ να μην… χάνετε στα εκτός, και μέχρι στιγμής αν και το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό, με μια ισοπαλία (Ολυμπιακό) και μια νίκη (ΠΑΕΕΚ), θεωρείται μια καλή αρχή. Κόντρα στον Εθνικό οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μακριά από το Τσίρειο και να βάλουν τις βάσεις για καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ