aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Φανερώνει δυσκολίες

ΑΕΛ: Φανερώνει δυσκολίες

Η διοίκηση της ΑΕΛ συνεχίζει την προσπάθεια για τερματισμό συμβολαίων με ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνου του Σίλας. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ενημέρωση για λύση συνεργασίας, γεγονός που φανερώνει έστω κι αν δεν έχει ειπωθεί οτιδήποτε, δυσκολίες σε επίτευξη συμφωνίας. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του χειρίζονται προσεκτικά το πιο πάνω ζήτημα, ώστε να μην έχει μεγάλο οικονομικό κόστος ο σύλλογος.

Εξάλλου, δημοσίευμα της glasgowtimes.co.uk της Σκωτίας, κάνει αναφορά στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ράιαν Μαέ. Φιλοξενούνται δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Φέρεντσβαρος, ο οποίος σημειώνει πως ο Μαροκινός επιθετικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ουγγρική ομάδα τουλάχιστον πριν το τέλος του Μουντιάλ του Κατάρ. Επίσης, γίνεται λόγος ότι, η Σέλτικ «καλοβλέπει» τον Μαέ. Ενδιαφέρει την ΑΕΛ πιθανή μετεγγραφή του Μαροκινού αφού σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο σύλλογος της Λεμεσού θα επωφεληθεί του 15% από το ποσό πώλησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ