aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Εξάδα και ψυχολογία

ΑΕΛ: Εξάδα και ψυχολογία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα, ήταν ο στόχος της ΑΕΛ από την αρχή και το Σάββατο θα γνωρίζει αν θα τα καταφέρει, αφού στην τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης θα υποδεχτεί τον Εθνικό.

Η σημασία της εισόδου στο α’ γκρουπ έχει και άλλο χαρακτήρα, καθώς θα τη βοηθήσει να πάει με καλύτερη ψυχολογία στα διπλά παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, είτε αντίπαλος θα είναι ο Εθνικός είτε ο Απόλλων. Ως κάτοχος του τροπαίου, η ΑΕΛ θα κυνηγήσει τη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου.

Οι γαλαζοκίτρινοι προς το παρόν δεν σκέφτεται το κύπελλο, παρά μόνο το ματς του πρωταθλήματος. Η καλή αγωνιστική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών έχει βοηθήσει την ΑΕΛ να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, από τους οποίους περιμένουν περισσότερα. Η αγωνιστική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της και ποδοσφαιριστές όπως οι Τόρες, Γκαζαριάν, Χουράδο και Ν. Τεϊσέιρα θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν την απόδοσή τους, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους στις κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ